فرمانده کل سپاه: نیروی دریایی سپاه قدرت راهبردی و بازدارنده بلامنازع ایران است درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست

تاکید مخبر بر پیش‌بینی تدابیر لازم برای تسهیل تردد زائران اربعین

معاون اول رئیس‌جمهور بر پیش‌بینی تدابیر لازم برای تسهیل تردد زائران اربعین تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۳ - ۱۶ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 07
کد خبر: ۱۵۰۰۰۹

تاکید مخبر بر پیش‌بینی تدابیر لازم برای تسهیل تردد زائران اربعین

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور عصر امروز چهارشنبه(16 شهریور) در تماس تلفنی «مصطفی الکاظمی» نخست وزیر عراق با بیان اینکه حفظ اتحاد و تقویت انسجام داخلی همه گروه‌های سیاسی، مذاهب و قومیت‌ها در عراق مورد تأکید جدی جمهوری اسلامی است، اظهار داشت: توانمندی دولت عراق در میزبانی و پذیرایی از زائران یکی از نشانه‌های اقتدار این کشور است و تهران هم برای ارائه هرگونه کمک در این زمینه به بغداد آمادگی دارد.

وی ضمن قدردانی و تشکر از دولت و مردم عراق به خاطر مهمان‌نوازی و پذیرایی مناسب از زائران امام حسین (ع) خاطرنشان کرد: مراسم اربعین امسال دو تفاوت عمده با سال‌های گذشته دارد؛ یکی جمعیت کثیر زائران است که پیش‌بینی می‌شود تعداد زائران به بیش از پنج میلیون نفر برسد و دیگری شدت گرماست که از این بابت نگرانی‌هایی وجود دارد که می‌توان تدابیر و پیش‌بینی‌های لازم برای این موضوعات را اتخاذ کرد.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین بر ضرورت تسهیل در حمل و نقل زائران تأکید کرد و افزود: با توجه به گرمای شدید هوا، پیگیری‌های دولت عراق برای تسهیل در پذیرش زائران در پایانه‌های مرزی قابل تقدیر است.

مخبر تقویت پایانه‌های مرزی عراق، تأمین آب و برق و افزایش تعداد باجه‌های کنترل گذرنامه را با اهمیت دانست و ضمن اعلام آمادگی ایران برای هرگونه کمک در این زمینه، تصریح‌کرد: تأمین امکانات سرمایشی، آب شرب و کمک‌های درمانی در پایانه‌های مرزی از جمله مواردی است که باعث سفر راحت‌تر زائران می‌شود.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین از نخست وزیر عراق خواست دستورات لازم برای تسهیل رفت و آمد و رفع ممنوعیت ورود اتباع غیرایرانی را صادر کند.

«مصطفی الکاظمی» نخست وزیر عراق نیز در این مکالمه تلفنی از آمادگی کامل دولت و نیروهای نظامی و مردمی برای خدمت به زائرین خبر داد و گفت: تمامی نیروهای دولتی و داوطلب سازماندهی شده‌اند که خدمات لازم را در زمینه حمل ونقل و تأمین نیازهای زوار ارائه دهند.

نخست وزیر عراق با استقبال از پیشنهادات عملیاتی و اجرایی مخبر، خاطرنشان کرد: هر چه در توان داشته باشیم در راستای تأمین امنیت و ارائه تسهیلات و خدمات به زائران به کار خواهیم گرفت تا شاهد برگزاری با شکوه مراسم اربعین باشیم./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار